🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای پیگیری پرونده میتونم به تجدید نظر مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۱

بعد از ۲ ماه که وقت نظارت گذشته خبری نشده ایا اجازه ورود میدن تجدید نظر تهران برم رسیدگی کنم یا نه

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در این‌مورد می توانید از طریق سامانه در جریان روند پرونده قرار گرفته و نیز در صورت اطاله ی دادرسی(تعلل) زیاد حضوری علت را جویا شوید؛ اما در هر صورت باید منتظر تصمیم قطعی دادگاه تجدیدنظر ‌بود؛ آرزوی موفقیت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

باسلام از طریق سامانه با ورود کدملی و رمز شخصی از روند پرونده کسب اطلاع کنید

سلام مراجعه شما فایده ای ندارد باید منتظر رای تجدیدنظر باشید.

فعلا منتظرصدور حکم باشید اگربه ضرر شما رای داده شد اعتراض به رای تقدیم کنید

با سلام
در دادگاه های تجدید نظر صرفا در صورت نیاز و با اجازه خود دادگاه حضور طرفین ممکن خواهد بود لذا منتظر صدور حکم باشید .

با سلام
مدت زمان تجدید نظر دو ماه میباشد اگر مراجعه نشود حکم غیابی صادر می شود شما می توانید به رای غیابی اعتراض بزنید

خیر تا زمانی مراحل دادرسی منتهی به حکم بدوی نشود امکان تجدید نظر نخواهد بود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط