برای کاهش سن شناسنامه میتوانم اقدام نمایم ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۱۶

سلام وقت بخیر میخواهم سن شناسنامه ام را کاهش دهم هیچ دلیل محکمه پسندی هم ندارم آیا امکان پذیر هست؟چهل ساله هستم و متاهل...ممنون

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه بدون ارائه دلیل و مدرک این امر ممکن نیست و نتیجه ای نخواهد داشت

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

سلام برای تغییر سن شناسنامه باید دلیل محکمی داشته باشید در غیر این صورت درخواست شما رد خواهد شد.

سلام و عرض ادب
با نداشتن مدارک و ادله مستدل نمیتوانید نسبت به تغییر سن اقدام کنید.

کاهش سن باید با مدارک قطعی باشدو مدارک پزشکی قانونی دال برمطابقت سن شما با سنی که دادخواست آن را دادید درغیر اینصورت بدون دلیل ومدرک امکانپذیر نمیباشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط