🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای گرفتن دیه میله ارتوپدی درون پا،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۹

باسلام
بنده مرداد ۹۹ تصادف کردم که مقصر تصادف بیمه و گواهینامه نداشت و استخوان درشت نی و نازک نی پای من دچار شکستگی شد و مجبور به گذاشتن میله ارتوپدی داخل استخوان درشت نی شدم.بعد از مراجعه به پزشکی قانونی و بررسی اولیه،میله ارتوپدی داخل نامه پزشکی قانونی ثبت شده بود و چون تاریخ معاینه مجدد از سوی پزشکی قانونی برای فروردین ۱۴۰۰ بود،داخل نامه آخر مورد وجود میله ارتوپدی ثبت نشده بود.پس از مراجعه به شورای پزشکی قانونی کل،به بنده اعلام کردند که بخشنامه ای جدید از سال ۱۴۰۰ اجرا شده که وجود میله ارتوپدی که ناشی از عمل جراحی بوده جزو آسیب های تصادف محسوب نمیشود(همچنین درمورد آثار زخم و بخیه ناشی از جراحی اعلام کردند که چون آثار تصادف فقط شکستگی بوده و بخاطر گذاشتن میله ارتوپدی،دکتر مجبور به پاره کردن پا و بخیه زدن شده،شامل موارد دیه نمیشود)

حال ۳ سوال داشتم
۱-میخواستم بدونم آیا واقعا چنین بخشنامه ای وجود داره؟؟
۲-درصورت وجود چنین بخشنامه ای،چون تاریخ تشکیل پرونده من قبل از تاریخ اجرایی شدن این بخشنامه می باشد،آیا شامل عطف به ماسبق میشود یا خیر؟(آیا میتوان اعلام کرد که چون تاریخ تشکیل پرونده قبل از اجرایی شدن بخشنامه میباشد،مشمول این قانون نمیشود؟؟)
۳-درصورتی که عطف به ماسبق باشد و مشمول این قانون باشم،چطوری میتونم دیه(یا ارش) مربوط به میله ارتوپدی و آثار زخم و بخیه را از مقصر مطالبه کنم؟؟
ممنون از وکلای عزیز که وقت میگذارند و پاسخ من را میدند و همچنین ممنون از سایت بنیاد وکلا

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حق اعتراض برای شما وجوددارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام و ارادت
میتوانید طی فرجه مقرر قانونی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض نمایید .

با سلام میتوانید توسط یک وکیل متخصص در این زمینه نسبت ب وضعیت و نظر پزشکی قانونی اعتراض کنید.

با سلام
در مهلت قانونی می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید.

با سلام، حق اعتراض برای شما متصور است

درود
اصل بر این است که اثر نسبت به آتیه است نه گذشته.

بنام خدا،میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط