🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

برای گرفتن دیه چه اقداماتی انجام دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۰

من در آبان ماه سال ۹۸ با خودروی که مالک خودرو مادر خانم بنده بودند و خود بنده راننده بودم و خودرو بدون سرنشین بود تصادف کردم. در آن زمان هم‌ تمام مراحل قانونی را انجام دادم ولی به من‌ گفتند چون بیمه خودرو در اردیبهشت ۹۵ انجام شده بنده نمیتوانم دیه دریافت بکنم. ولی اگر بیمه خودرو مثلا در ماه مرداد انجام میگرفت قانون جدید شامل حال بنده میشد و میتوانستم‌ دیه بگیرم.
الان در تاریخ ۹۸۰۹۲۰ قانون جدیدی مصوب گردیده که ظاهرا پرداخت دیه به رانندگان مقصر در شرایط بنده را شامل میگردد حتی پرونده هایی که در سالهای قبل مختومه شده باشند مثل پرونده بنده . حال من در این خصوص سوال داشتم که قضیه این قانون جدید چطور هست و من برای گرفتن دیه چه اقداماتی انجام دهم ؟ من یک پای شکسته یک دستم شکسته و دماغ شکسته بود و پیشانی و سرم را شیشه ماشین بریده بودم که در حدود ۲۵ تا بخیه مجموعا در بدنم بود. و دو بار بیمارستان تحت عمل جراحی قرار گرفتم مبلغ دیه من حدودا چقدر میشود ؟

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
برای جلوگیری از پرداخت هزینه های دادرسی میتونید با ارسال اظهار نامه الزام به ایفای تعهدات قانونی رو از بیمه گر درخواست کنید . رای شعبه ۴۲ دیوان عالی کشور رو هم ضمیمه کنید و با مدارک گواهینامه ، بیمه نامه ، گزارش اورژانس ، مدارک بالینی، تاییدیه پزشکی قانونی کروکی حادثه برای بیمه گر ارسال کنید .اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال میشود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

میزان دقیق دیه را پزشکی قانونی مشخص می نماید

باسلام
با استناد به رای وحدت رویه ۷۸۱ دادخواست مطالبه دیه به طرفیت شرکت بیمه گر بدهید.به جهت فنی بودن موضوع بهتر است از هم فکری و مشورت همکاران استفاده کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط