برداشتن گوشی موبایل به بهانه وجود چت در آن توسط همسر

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۰۹

سلام، همسر بنده گوشی موبایل من که در خودروش جا مانده بود چک کرده و یک چت در آن پیدا کرده است و به این بهانه گوشی مرا که تمامی اطلاعات بانکی و ...‌ در آن است، برداشته و می‌گوید چون برای دادگاه نیاز دارم آن را به تو نمی‌دهم. می‌خواستم بپرسم آیا این کار قانونی است؟ اگر نیست چطور می‌توانم آن را پس بگیرم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متوانید طرح دعوا باموضوع استراداد مطرح نماید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود برشما
کارایشون قانونی نمی‌باشد.
ابتدائا از طریق ارسال اظهارنامه و در صورت عدم نتیجه دادخواست استرداد گوشی رو مطرح کنید.

باسلام ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید درصورت عدم پاسخ علیه ایشان دعوی استرداد گوشی مطرح نمایید.

با سلام
خیر قانونی نیست میتوانید علیه ایشان دادخواست استرداد گوشی را مطرح کنید

با سلام،اقدام ایشان قانونی نمی باشد، پس از ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه رسمی، دادخواست استرداد اقامه نمائید.

با سلام
در چنین مواردی ، سعی و تلاش نمایید از طریق گفتمان و متقاعد کردن همسرتان موضوع را فیصله دهید در غیر اینصورت ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم توجه ، دادخواست استرداد گوشی را مطرح نمایید

سلام خیر قانونی نمی باشد در ابتدا اظهارنامه ای به ایشان برای استرداد گوشی موبایل ارسال کنید و در صورت عدم نتیجه دادخواست استرداد مطرح نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط