برداشت ثمر درخت توسط باغبان به اذن سایر شرکای باغ

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۵

با درود خدمت وکلای عزیز، من و پنج خواهرم برای یک باغ ارثی شکایت داشتیم و حکم خلع ید مشاعی برای باغ صادر شد. توسط دادورز باغ تحویل امین اموال داده شد، تا وقتی که ما بین خودمان به توافقی برسیم و سهم هر کسی مشخص شود. بعد از دو ماه خواهرها شخص امین اموال را از باغ بیرون و باغ را تصرف کردند. بعد از دو سه ماه من رفتم روستا و شفاهی یک قطعه از باغ را به عنوان سهم من مشخص کردیم، به دلایلی من دیگه نرفتم داخل باغ، خواهرها یک شخصی در روستا را میارن، سهم خودشان را بهش میدن به عنوان باغبان، البته شفاهی و به این شخص میگن ثمر باغ برادرمان را هم برای خودت ببر و این شخص هم ثمر بادام و گردوئی که در سهم من بوده را چیده برده. حالا اون شخص میگه خواهرانت گفتند ثمر این قطعه از باغ را برای خودت ببر، از اون طرف به استناد حکم خلع ید ورود بدون توافق کتبی خواهرها به باغ خلاف بوده. الان من باید چه شکایتی کنم بابت ثمر باغ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، با تشکر.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به توافقات بعدی ظاهرا میتوانید نسبت به محصول باغ مطالبه نمایید . به نطر میرسد نسبت به اقدامات بعدی خواهرانتان هم میتوانید به استناد عدم نفوذ آن و عدم توافق بر آن اقدام لازم را انجام دهید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
نیاز به بررسی دلائل و مدارک و پرونده موجود میباشد

سلام مطالبه عین یا ثمن امکان پذیر است‌.

با سلام محصولات باغ را می توانید مطالبه کنید

با سلام
مدارک و مستندات بایستی بررسی شود

سلام.ابتدا پرونده باید بررسی شود.تحت شرایطی رفع تصرف و اجرت المثل قابل مطالبه است.

درود
پرونده و‌مدارک بایستی بررسی شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط