🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بررسی مطالبات حادثه حین کار وقتی کارفرما مقصر است, چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳

بنده در زمستان ۱۳۹۲ دچار حادثه حین کار شدم کارفرما این حادثه را گزارش نداد من همان روز به پزشکی قانونی رفتم و معاینه شدم البته برای بار دوم هم رفتم با در بهار سال۱۳۹۳ علایم روانی این اتفاق شروع شد و من به متخصص اعصاب و روان مراجعه کردم در پایان سال نود و سه شرکت به بهانه تعدیل نیرو مرا بیرون انداخت بنده تا اواسط سال نود و پنج تحت درمان متخصص اعصاب و روان بودم بعد با جمع آوری مدارک به بیمه مراجعه کردم در کمیسیون بدوی و تجدید نظر درخواست از کار افتادگی بنده که توسط متخصص اعصاب و روان کتبا به آن اشاره شده بود رد شد من پیگیر علت این موضوع نشدم تا اینکه یکبار به بیمه رفتم و علت را جویا شدم آنها گفتند چون گزارش حادثه طی سه روز توسط کارفرما ارائه نشده بود درخواست شما رد شده است از زمان بیرون انداختن من از شرکت تا حال پنج و نیم سال می گذرد. و من هنوز تحت نظر متخصص هستم و بیماری اعصاب و روان بنده تشدید شده است.در طول این مدت من در جایی کار نکرده ام.با این توصیفات بنده بابت دریافت این ایام بیکاری که به دلیل بیماری بوده میتوانم غرامت بگیرم آیا دیه صدمه جرحی وروانی را میتوانم بگیرم؟ اگر توسط پزشکی قانونی از کار افتادگی من کلی تشخیص داده شود آیا شرکت باید غرامت دهد با سپاس از راهنمایی شما...

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر مدارک لازم که بیانگر این است حین وقوع کار آسیب دیده اید دارید نسبت به مطالبه خسارت خود از کارفرما با تنظیم شکواییه اقدام کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط