🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بررسی نامه پزشکی قانونی برای تعیین دیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷,۸۹۴

با سلام
خواستم نامه های پزشکی قانونی زیر بررسی شود
1. آیا نظریه پزشکی قانونی درست است یا نه؟
2. اگر درست هست چند درصد و چه مقدار می شود؟
3 اگر هم درست نیست باید چکار کنیم؟
لازم به ذکره تصادف در ماه ذی الحجه بوده است
باتشکر از زحمات شما

نامه اول پزشکی قانونی
1. ناحیه ساییدگی وسیع (حارصه ) قدام و خلف دست راست و خلف بند اول انگشت پنجم دست راست و خلف مچ دست راست
2. ساییدگی(حارصه )خلف بند اول و دوم شست پای چپ و خلف بند اول و دوم و سوم انگشت چهارم پای چپ و خلف بند اول انگشت سوم پای چپ و خلف بند اول و دوم انگشت چهارم پای چپ
3. تجمع خون زیر پوست بند انتهایی انگشتان اول و سوم و پنجم پای چپ
4. ساییدگی (حارصه )قدام آرنج چپ
5. ساییدگی ( حارصه ) خلفی فوقانی ساعد چپ
6. ساییدگی ( حارصه ) خلف مچ دست چپ
7. ناحیه ساییدگی ( حارصه ) خلف دست چپ
8. ساییدگی ( حارصه ) خلف بند دوم انگشتان سوم و چهارم و پنجم دست چپ و خلف بند سوم انگشت پنجم دست چپ
9. ساییدگی ( حارصه ) قسمت فوقانی لاله گوش چپ و سمت چپ صورت در مجاور گوش
10. ناحیه سیاه شدگی خلف گوش چپ
11. ساییدگی ( حارصه ) قدامی میانی ساق راست حارصه
12. دو عدد ساییدگی ( حارصه ) پشت پای راست
13. خراشیدگی ( حارصه ) خلف بند اول انگشتان اول و دوم و سوم و پنجم پای راست
14. تورم پای راست
15. ناحیه ساییدگی ( حارصه ) خلف سمت راست کمر
16. تعبیه راه ورید مرکزی سمت راست گردن
17. کاهش هوشیاری متوسط
18. خونریزی مغزی در ناحیه آهیانه راست جمجمه
19. خردشدگی قسمت میانی ران راست که تحت عمل جراحی تعبیه ابزار ارتوپدی قرار گرفته است
20. شکستگی قسمت میانی درشت نی و نازک نی ساق پای چپ که تحت عمل جراحی تعبیه ابزار ارتوپدی در استخوان درشت نی چپ قرار گرفته است
21. شکستگی قسمت انتهایی استخوان ران چپ
22. کوفتگی ریه چپ صدمات در اثر برخورد با جسم سخت و بالعکس

نامه آخرپزشکی قانونی
ارش بند سوم معادل سه هزارم دیه کامله مرد مسلمان و ارش بند چهاردهم معادل نیم درصد دیه کامله مرد مسلمان و ارش بند پانزدهم معادل نیم درصد دیه کامله مرد مسلمان و ارش بند شانزدهم معادل یک درصد دیه کامله مرد مسلمان و ارش بند هفدهم معادل چهارصد دیه کامله مرد مسلمان و ارش بند هجدهم معادل شش درصد دیه کامله مرد مسلمان اعلام میگردد.خردشدگی ران راست مطلوب التیام یافته تلقی میشود و ارش مداخله جراحی ران راست معادل سه درصد دیه کامله مرد مسلمانان اعلام میگردد. شکستگی قسمت میانی استخوان نازک نی و استخوان درشت نی ساق چپ مطلوب التیام یافته محسوب میشود و مداخله جراحی ران چپ نیز انجام شده است که ارش آن معادل دو درصد دیه کامله مرد مسلمان اعلام میگردد.ضمنا جراحت وسیع و عمیق ساق چپ(موضعه )به صدمات قبلی افزوده میگردد. ارش کوفتگی نوح ریوی نارسائی حاد تنفسی متعاقب آن معادل سه درصد دیه کامله مرد مسلمان اعلام میگردد.سایر صدمات دیگر مشمول دیه مقدر است و نیاز به معاینه مجدد نمی باشد.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هرگواهی که پزشکی قانونی برای دیه و یا ارش طبق نظر پزشک متخصص صادر میکند دارای اعتبار و صحیح میباشد. لذا برای محاسبه موارد فوق دادنامه میتوانید به سایت یاسا مراجعه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط