بعداز صدور حکم قطعی متوجه کم بودن دیه شدم چه کار باید کرد؛ میتوانم رضایت ندهم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۰۱

سلام و عرض ادب. بنده دانشجو هستم و پارسال مورد ضرب و شتم قرار گرفتم و صورت و پلک و اطراف چشمم کبود شد بعد از شکایت و یکسال پیگیری رای نهایی صادر شد و مبلغ ۳ م تومن دیه بریده شده است و نوشته قطعی است و اعتراض نمیشه زد. من ۱۰م تومن تا الان خرج کردم از چه طریقی میشه از حقم دفاع کنم؟ ایا بعد از اعلام دیه هنوزم میتوانم رضایت ندهم تا طرف بیاد دنبال رضایت و من مبلغم رو بگیرم بعد رضایت بدم . لطف میکنید کمکم کنین بزرگواران

۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود جهت اخذ هزینه های مازاد،دادخواست حقوقی مطرح نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

در صورتی که نسبت به مازاد موضوع را اثبات نمایید می توانید اقامه دعوا کنید

رضایت شما تاثیری دراین امر ندارد نسبت به هزینه های مازاد می توانید دادخواست مطالبه بدهید .

بابت هزینه ها می تواند دادخواست مطالبه خسارت و ضرر و زیان ناشی از جرم مطرح کنید

رضایت یا عدم رضایت شما تاثیری در این امر ندارد

سلام
حسب توضیحات نیاز به رضایت شما نیست .بابت دیگر هزینه ها می توانید با استناد بر مدارگ و مستندات دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه آن تنظیم نمایید .

سلام، این رای قطعی بوده و نیاز به رضایت شما نیست مگر در خصوص عدم دریافت مبلغ دیه. در خصوص هزینه ها نیز مستند به مدارک دادخواست حقوقی به طرفیت ایشان مطرح کنید نتیجه قطعی نیست و رویه متفاوت است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط