🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بعد از ضرب و شتم توسط شوهر چگونه می توان از او تعهد گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۸۴۳

با سلام
مدت سه ماه از ازدواجم گذشته،بارها از شوهرم کتک خوردم اما دعوت به سازش شدیم،اینبار پرده ی گوشم پاره شده و از او شکایت کردم،یکماه گذشته و برای معاینه مجدد رفته و منتظر جواب از کلانتری هستم
شوهرم و خانواده ش ابراز پشیمونی کردند،اما از اونجایی که باره اولش نبوده،پدرم اصرار داره که تعهدی توی دادگاه ازش گرفته بشه،من میخوام برگردم به زندگیم،اما خب ترس دارم که بعد اتفاق بدتری نیفته!راضیم که تعهدی بده،اما شوهرم میگه هرگز تعهد نمیده و فقط ازم میخواد برگردمو تحریکش نکنم،البته من هم بی تقصیر نیستم!با این وجود شنیدم که این عمل او،جنبه ی عمومی هم داره،و میترسم که اگه توی دادگاه حضور پیدا کنه،دیگه اختیار از دستم خارج بشه و بره زندان که من اینو نمیخوام!لطفا بهم بگید چطور میتونم تعهدی ازش بگیرم یا جوری که آبروریزی نشه سازش کنم؟
با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی شما می توانید در دادگاه تعهد از او بگیرید در صورت ادامه رفتار او با استفاده از شرایط عسر حرج طلاق بگیرید . یا اینکه در کل تعهد نگیرید.با تعهد دادن شخص به زندان نمیره در صورتی که مواد تعهد را نقض کند این اتفاق رخ می دهد.

موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط