🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بعد از گذشت ۱۹ سال میشه دیه رو گرفت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۲

با سلام
پدر بنده از شهرستان واسه کارکردن میاد تهران و در ساعت ۴:۳۰ صبح در یال ۸۱ یه نیسان آبی میزنه به پدرم و از صحنه تصادف فرار میکنه و ما کلا یه خانواده ۷ نفره هستیم دولت دیه رو به حساب هر نفر واریز میکنه و دو تا از داداشام و یکی از خواهر ناتنی ام دیه رو از حساب خودشون برداشت میکنن ، و من و داداشم و دوتا از خواهرام دیه رو نگرفتیم و به مادرم گفتم اون هم میگه نگرفتم ایا بعد از گذشت ۱۹ سال میشه دیه رو گرفت یا نه و باید به کدام ارگان مراجعه کنم و چه مدارکی لازمه
بنده کارگر کارخونه هستم و سواد ندارم ممنون میشم از اینکه راهنمایی میکنید

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که به حسابتان واریز شده است می توانید برداشت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

یا بیمه یا دادگاه مربوطه پیگیری کنید

با سلام
اگر در حسابتان موجود است می توانید برداشت کنید.

اگر مستندات و رای دادکاه در دستت هست می توانی

با سلام
اگر در حساب باشد می‌توان برداشت کرد.
اگر مستندات موجود است می‌توان مراجعه و تقاضای دیه نمود.

درود
اگر به حسابتان واریز شده چرا برداشت نمی کنید؟؟؟ سوالتان مبهم است

با سلام
توضیح ندادید این اختصاص دیه بر اثر صدور رای دادگاه حادث شده یاخیر؟ اگر طی طرح دعوا بوده که طرفین دعوا که وراث بوده اند باید نامشان همگی در دادخواست باشد و نتیجتا چنانچه دیه تعلق گرفت به همه خواهد بود و بحساب کلیه وراث واریز می شود آنهم بر اساس سهم معین. بنابراین اگر رای دادگاه را دارید ارسال فرمائید تا مشخص شود چگونه این دیه تعلق گرفته است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط