🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بعد از گذشت ۳ ماه خریدار شکایت کرده که ماشین جاهای مختلف رنگ دارد؛ چه کار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۳

سلام
ماشینی را فروخته ام و خریدار قبل از خرید به کارشناس رنگی که انتخاب خودش بود برد و کارشناسی شد و فقط دو تیکه رنگ داشت و خریدار قبول کرد و خرید و من هم از همین ۲ تیکه رنگ اصلا اطلاعی نداشتم بعد از گذشت ۳ ماه خریدار شکایت کرده که ماشین جاهای مختلف رنگ دارد و جاهای مختلف ماشین مثل کفی و ستون مشکل دارد و طلب ۳۰ ملیون وجه برگشتی کرده برای دفاع از خود باید چکار کنم؟ در صورتی که ایشان قبل از خرید باید کارشناس های مختلف میبردن نه بعد از آن خواهش میکنم جواب دهید ممنون

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حالت کلی با گذشت مدت ۶ ماه ادعای مذکور قابل استماع نخواهد بود مگر آنکه توافق دیگری در مبایعه نامه وجود داشته باشد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
ادعای ایشان اگر خلاف مبایعه نامه باشد قابل قبول نیست
میبایست شروط مبایعه نامه مطالعه شود

سلام بزرگوار . با توجه به سوال تون نیاز هست متن قرارداد فروش خودرو ملاحظه و شرایط و مفاد بیع نامه بررسی شود . درخصوص کارشناسی رنگ در قرارداد صحبتی شده و برگ تائیدیه گرفته شده ؟

چنانچه چنین موردی صورت گرفته باشد ادعای ایشان قانونا تاثیری ندارد .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط