🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بعد از یکسال متن پیامک را با حکم قضایی میتوان پرینت کرد وشکایت نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۹۲۹

سال گذشته بخاطر شرایط بد روحی و افسردگی با پسری اشنا شدم که از طریق چت فیسبوک و پیامک در ارتباط بودیم. که حاوی مسایل جنسی هم بود صحبتامون.
شوهرم فهمید و با کتک کاری منو وادار به اقرار کرد که بگم رابطه داشتم .در صورتی که رابطه ی ما فقد پیامک و چت بوده. و از تمام چتهای فیس بوک اسکرین شات گرفته.
شش ماه جدا بودیم و با التماس و اصرار و پشیمونی برگشتیم به زندگی و به صلح ختم شد.
امسال باز بحثی پیش اومد و منو گذاشتن منزل پدر برای اقدام کردن طلاق... ولی چند روز پیش گفتن برای کارای پارسالت شکایت رابطه نامشروع کردم و پروندت در دست بررسیه.
میخواستم ببینم داستان مربوط به سال گذشته و به صلح ختم شده آیا راه به.جایی می بره اون پرونده یا خیر؟
سیم کارتی هم که پیامک فرستاده بودم به اون پسره..به اسم پدرم هست و یک ساله خاموشه. میتونه پرینت بگیره و متن پیامک ها رو بخونه پلیس امنیت و قاضی و اینا؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه رابطه ی نامشروع جزء جرائم غیر قابل گذشت میباشد اگر شاکی رضایت نداده باشد و رسیدگی به آن انجام نشده باشد بله میتواند در صورت اثبات و مدارک از شما شکایت نماید.به دستور مقام قضایی پرینت صادر خواهد شد.

موید باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط