🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بعلت خیانت همسر چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵

سلام خسته نباشید سه پیش طی اتفاقی کوچک همسرم به همراه خواهر و مادرش به خانه امد و موضوعی کوچک را تبدیل کردن به نزاع پلیس بنده را بدون هیچ گفتگویی از محل دور کرد همسرم از اعتماد بنده و صاحبخانه قرارداد را دوباره به نام خودش گرفته الان بنده آواره خیابان هستم از طرفی دیگر به زور میخواهند منزل مسکونی من را که هنوز دارم اقساط میدم از من بگیرن همسرم هم با مردی غریبه رابطه دارد چگونه میتوانم بدون ابروریزی شکایت کنم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱ مهریه در ر صورت به زوجه تعلق میگیرد و میتوانددر این خصوص اموال شما را که جز مستثنیات دین نیست را توقیف کند
۲.در خصوص خیانت اگر مدرکی دارید میتوانید به اتهام رابطه نامشروع از آنها شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
وقت بخیر
در مورد منزل شما به نظر می رسد که این مال خارج از مستثنیات دین و قابل توقیف می باشد. چرا که با توجه به فرمایش شما در این ملک سکونت ندارید. در مورد روابط نامشروع که فرمودید، حتما باید بتوانید برای اثبات، مدارک متناسب به دادگاه ارائه دهید.

سلام با مراجعه به دفترخدمات قضایی واعلام شماره تلفن های همسرت و طرف و درخواست اخذپرینت از شرکت مخابرات علیه ایشان شکایت کنید

سلام هر شکایت و هر ادعایی می بایست دلیلی بر اثبات عدم ارائه بدید موضوع خیانت همسر شما نیز می بایست بر اساس شهادت شهود و یا ایا از طریق پرینت پیامک و تماس های ورودی و خروجی به اثبات برسد و هر دعوایی چنانچه به دادگاه کشیده شود مستلزم یکسری اقدامات است ک نمی‌توان مخفی و یا بدون سر و صدا انجام شود در صورتی که می‌خواهید موضوع بین طرفین حل و فصل گردد پیشنهاد می گردد به صورت توافقی موضوع را حل نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط