🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بقیه برادر خواهرام که وراث هستند بدون اطلاع آنها زمین فروختم،میتونند از من‌ شاکی بشن؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۹۰

با سلام،بنده و عموهام،عمه هام که ملک مشاعی در کنار زمین محیط زیست داریم که حدود و مشخصات آنرا تعیین نکرده ایم،یعنی مشخص نیست کجای زمین متعلق به کدام یک از ما است،من ۳ سال پیش بدون اطلاع وراث (برادرام و‌خواهرام)طی یک قرارداد بیع دست نوشتی آنرا به مبلغ ۳۰ میلیون تومان فروخته ام و ثمن را گرفته ام و دادم به ماشین،حالا محیط زیست به خریدار گفته زمین متعلق به دولت هست و مال خریدار نیست؟چنتا سوال داشتم

یک) خریدار میتواند بعد ۳ سال پولش از من بگیره؟من خبر نداشتم که یک روزی محیط زیست زمین مارا صاحب میشه

سه) به برادرام باید از ۳۰ میلیون کم‌کنم بدم یا قیمت روز بدم یا از ماشین؟

چهار) محیط زیست میتواند به زور زمین صاحب شود؟

سپاس

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل پیگیری می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با احترام قابل پیگیری است

وقت بخیر چنانچه اثبات کنید قابل پیگیری است

با سلام جهت مشاوره و تنظیم اوراق قضایی در خدمت شما دوست عزیز هستیم
در صورت اثبات می توانید ثمن و غرامات را دریافت نماید

۱- بله، خریدار می‌تواند ثمن(وجه) پرداختی خود بعلاوه غرامات وارده را از شما مطالبه نماید.
۳- خیر
۴- خیر

درصورتی که اثبات گردد شما مال غیر فروخته ایدمی توانند ثمن معامله و خسارات وارده را از شما مطالبه نمایند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط