🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بنا به دلایل خصومت پاسخی قانع کننده از طرف دهیاری دریافت نکردم و مجبور به دیوار کشی ملک شدم، حال به نظرتان حکم من چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۹

سلام. من یه ملکی دارم که ۲۷۳ متر مربع ان در محدوده طرح هادی پیشنهادی هست که انتهای مسیر این طرح بن بست و محدود به یک حیاط مسکونی میشود که امکان بازگشایی مسیر ممکن نمیباشد.حال من علی رغم دریافت اخطاریه از طرف دهیاری مبنی بر عقب نشینی اقدام به دیوار کشی در ان محدوده کردم.چهار سال پیش یه نامه کتبی که در آم تعهد داده بودم که هروقت دهیاری اقدام به بازگشایی مسیر و اجرای طرح هادی نماید آماده مصالحه هستم.اما بنا به دلایل خصومت و لجاجت شخصی پاسخی قانع کننده از طرف دهیاری دریافت نکردم.ومجبور به دیوار کشی ملک شدم.حال به نظرتان حکم من چیست؟وچگونه از خود در دادکاه دفاع کنم؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این موارد دهیاری با صدور اخطار و تذکر و عدم اقدام خواسته شده از شما خود شخصا می تواند قلع و قمع دیوار را بنماید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین

مشاوره‌های حقوقی مرتبط