🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بنده اقدام به امضاء موجر در اجاره نامه با داشتن وکالت بلاعزل بدون ذکر موکل و اسم، نموده ام، آیا جرمی مرتکب شده ام؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۲

واحدی خریده بودم فعلا سند آماده نبود و با قرارداد مالک قبلی با شرکت سازنده و وکالت بلاعوض بنده به عنوان مالک آن واحد به بنگاه مراجعه و با قرارداد و وکالت آن واحد را به شخصی اجاره دادم ولی بنا به عدم آگهی و تنظیم نادرست صاحب بنگاه آن اجاره نامه به اسم صاحب قبلی تنظیم و بنده قسمت موجر بدون ذکر نام و موکل امضاء و انگشت زدم و فعلا به شخصی که اجاره دادم آنجا سکونت ندارد و حتی پول یا چک تخلیه نگرفتم، ولی مالک قبلی از بنده به دلیل جعل امضاء و اینکه چرا به اسم آن اجاره دادم از بنده شکایت کرده است و راضی به اصلاح اجاره یا باطل کردن آن نیست و می گوید از طریق قانون این مسئله را دنبال خواهم کرد.
خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر قید نموده که وکالت بلا عزل دارید برای شما هیچ مشکلی نخواهد داشت

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام اگر از مالک وکالت نامه دارید مشکلی نیست و ادعایی متوجه شما نمی باشد .

با توجه به اینکه وکالت بلاعزل از جانب ایشان دارید اگر امضای خود را زده باشید جرمی محقق نشده است

بسمه تعالی : در فرض سوال حضرتعالی: ملک مورد اجاره را خریداری کرده و با اشتباه بنگاه بجای نام شما نام صاحب قبلی در اجاره نامه درج میگردد و شما امضا و اثر انگشت میزنید .
حال صاحب قبلی بدلیل جعل امضا بنام ایشان در برگه اجاره نامه از شما شکایت نموده ..
با توجه به دریافت مطلب ذکر شده بنده عرض میکنم هیچ جرمی صورت نگرفته و ایرادی نیست و اگر ایرادی باشد بنگاه معاملات ملکی باید پاسخ گو باشد زیرا اصولا بنگاههای معاملات ملکی بخاطر همین مطالب اجرت دریافت میکنند که مدارک طرفین را بررسی و مسئول تمام اشتباهات باشند و یک مشاور حقوقی کنترل نهایی دارد بنابرین همه مردم بصورت عرفی هم میدانند که بنگاهها معمولا ابتدا امضای طرفین را میگیرند بعد به موارد توافقی اشاره و پس از دریافت حق الزحمه ، برگه ها را به طرفین میدهند .. حال با قدری تامل در جواب داده شده به تبرئه خود خواهید رسید . نگران نباشید تبرئه خواهید شد فقط سعی کنید اجاره نامه را اصلاح کنید و نیازی بصاحب قبلی برای اصلاح نیست . با مراجعه به بنگاه مربوطه اصلاح کنید .

اگر وکالت بلا عزل از مالک دارید دیگه نگرانی نیست هرچند بنام موکل (مالک)باشد وذات وکالت همین است...وگرنه چنانچه ندارید وامضا خود را هم زده اید بازهم مشکلی نیست مگر بجای وبدون اشاره بوکالت از طرف وی امضا کردید وضرر هم برای مالک وجود داشته باشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط