🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بنده با توجه به هزینه بالای آن با این موضوع موافق نیستم، آیا بنده باید هزینه انجام این کار را پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۵

اکثریت مالکین تصمیم به نصب دوربین در قسمت مشاعات ساختمان گرفته اند اما بنده با توجه به هزینه بالای آن با این موضوع موافق نیستم آیا بنده باید هزینه انجام این کار را پرداخت نمایم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که این تصمیم به تصویب اکثریت مالکین ساختمان رسیده باشد بله شما نیز می بایست پرداخت نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

بله قانونا اگر مالک یا استفاده کننده ،هزینه‌های مشترک را پرداخت نکند، مدیر ساختمان می‌تواند یک اظهار نامه برای مستنکف ارسال نماید. اگر ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدامی صورت نگیرد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و ... خودداری کنند و درصورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد.

بلی. باید پرداخت نمایید طبق قانون
ماده ۱۰ مکرر قانون نحوه تملک اپارتمانها:
اگر مالک یا استفاده کننده ،هزینه‌های مشترک را پرداخت نکند، مدیر ساختمان می‌تواند یک اظهار نامه برای مستنکف ارسال نماید. اگر ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدامی صورت نگیرد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و ... خودداری کنند و درصورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد.

با سلام
اگر اکثریت مالکین با این تصمیم موافق باشند شما نمی تونید اعتراض کنید. و حتی اگر به این اعتراض خود ادامه دهید ، از کانال قانونی ( ارسال اظهارنامه و مطالبه از طریق دادخواست ) هزینه های مربوطه از شما اخذ خواهد شد

سلام وقت بخیر
امروزه دوربین‌های مداربسته، با تکیه ‌بر قابلیت‌های فراوان خود، یکی از پرکاربردترین راه‌های برقراری امنیت و کاهش جرائم در مکان‌های مسکونی، اداری و حتی عمومی محسوب می‌شوند. باتوجه به این‌که اگر نمایندگان ساختمان به موجب رای اکثریت ساکنین تصمیم به نصب دوربین گرفته اند می توانندبه جای آن دو نفر پرداخت کنند و با ارسال اظهارنامه مبلغ سهم آنها را مطالبه کنند اگر پرداخت نکردند با مراجعه به شورای حل اختلاف در صورتی که مبلغ کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد وجه را تقاضا کنند.

در صورت تصویب اکثریت مالکین ساختمان ، باید تمامی مالکین نسبت به پرداخت سهم خویش اقدام نمایند علی الخصوص با توجه به تاثیر دوربین در افزایش امنیت ساختمان این هزینه را نمیتوان به عنوان هزینه زاید و غیر ضرور تلقی نمود .

اگر مالک یا استفاده کننده هزینه‌های مشترک را پرداخت نکند، مدیر ساختمان می‌تواند یک اظهار نامه برای مستنکف ارسال نماید. اگر ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزینه‌ها اقدامی صورت نگیرد، مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل: شوفاژ – تهویه مطبوع – آب گرم – برق – گاز و ... خودداری کنند و درصورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننمایند اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهار نامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط