🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بنده بعنوان شاکی پرونده درخواست کپی از اوراق کردم, چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۶

با سلام. بنده شکاکی شخصی هستم. و پرونده در دادگاه هست. طرف به من پیام داده. که اسکرین گرفتم و به دادگاه دادم. الان اسکرین ها رو لازم دارم. چون رنگی بودن. به دادگاه مراجعه کردم که اگه امکانش هست ۲برگ اسکرین رو بهم بدن برم بیرون دادگاه پرینت رنگی بگیرم. و برگردونم. قبول نکردن و گفتن دادگاه کپی سیاه سفید داره. بخواهید براتون میگیریم بهتون میدیم. چکار کنم که بتونم کپی رنگی بگیرم. چون خیلی نیاز دارم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. اگر دادگاه اجازه داد میتوانید عکس بگیرید. البته بعید است بپذیرند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

می توانید عکس بگیرید.

متاسفانه اسناد موجود در پرونده را فقط در محوطه دادگاه می‌شود کپی گرفت (آن هم معمولا به ارائه کارت شناسایی معتبر به شعبه)بنابراین نمی‌شود کپی رنگی تهیه کرد
اما اگر اسکنر دستی تهیه کنید.میتوانید به اسکنر دستی از روی مدارک با اسکنر دستی رونوشت رنگی تهیه کنید.
یا اگر شعبه اذن داد از روی برگه ها با گوشی موبایل عکس بگیرید.

باسلام
بله چون اسناد را نمیتوان بیرون از دادگاه داد لذا شما صرفا میتوانید رونوشت سیاه و سفید آن را اخذ نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط