🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بنده توسط اجرای احکام و با واریز نصف مبلغ سهمی از سرقفلی مغازه را دارم و یا تمامیت سرقفلی را؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰

با سلام و وقت بخیر.
شش مغازه در زمینی ۱۲۵ متری تجاری واقع شده اند. مالکیت یکی از آن مغازه ها برای بنده است و در سند مالکیت بنده قید شده یک دانگ مشاع و همچنین یک صلح نامه دستی بین مالکین شش مغازه امضا شده که هیچ گونه دخل و تصرف و کاری و ادعای حقی نسبت به مغازه های یکدیگر نداشته باشند و هر مغازه که مالکیت یک دانگ از آن زمین را دارد مستقلا و بدون اجازه سایر مالکین میتواند اقدام به فروش و اجاره مغازه خود نماید.مشکل اینجاست،
سرقفلی دار مغازه بنده بدون اجازه سه سال مغازه را بدون پرداخت یک ریال حق مالکیت به غیر اجاره داد و بنده با دستور دادگاه نصف مبلغ را پرداخت کرده و توسط اجرای احکام سرقفلی و تمامیت حق کسب و پیشه و تجارت به نام بنده تغییر داده شد و طبق گفته دادستان و با حضور رئیس کلانتری محل مغازه باز و تخلیه شد و حتی صورتجلسه گردید. پس از دو سال سرقفلی دار از طریق وکیل از بنده شکایت و درخواست اجرت المثل کرده است. و در رای اولیه بنده محکوم به پرداخت ۲۵ میلیون تومان شده ام. حال سوال اینجاست بنده صاحب تمام سرقفلی هستم و یا قسمتی از سرقفلی؟؟ اگر صاحب تمام سرقفلی هستم و مالکیت یک دانگ آن شش مغازه را دارم،پس چرا در شکایت سرقفلی دار از بنده محکوم به پرداخت جریمه شده ام؟؟؟ واقعا برای من مبهم است که بنده توسط اجرای احکام و با واریز نصف مبلغ سهمی از سرقفلی مغازه را دارم و یا تمامیت سرقفلی را؟؟؟
گفتگویی که با وکیل سابق همین پرونده داشته ام میگویند چون سند مالکیت یک دانگ است اجرای احکام در زمان صدور حکم یک سهم از سرقفلی را به نام شما کرده است و شما در واقع پول نیم سهم سرقفلی را به حساب سرقفلی دار واریز کرده اید و الان شما دارای یک سهم سرقفلی و سرقفلی دار دارای پنج سهم دیگر است.پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صحبت های وکیل شما کاملا منطبق با قانون می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

دوست عزیز باسلام
اگر برای شما مقدور است دادنامه صادره از دادگاه بدوی و دادنامه پیشین را در قسمت ارزیابی بارگذاری نمایید تا بتوان با مطالعه آن به پاسخ نسبتا مطمئنی دست یافت
ایام به کام

مشاوره‌های حقوقی مرتبط