🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بنده میتوانم از شرکت شاکی شوم هزینهای درمانی رو چون درساعات کار بوده حادثه دیدم وماشین شرکت بوده از شرکت بگیرم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۱۹

سلام خدمت وکلای عزیز بنده نیروی شرکت بودم کارم بیرون از کارگاه بوده وراننده بیل مکانیکی بودم طی دوسال شرکت با کمپرسی خودش بنده رو به محل کار که ۲۰ کیلومتر دور بوده میفرستاده که شب کار بودم که بعد از اتمام کار درحین برگشت به شرکت با کمپرسی مذکور چپ کردیم وبنده سرنشین بودم ودچار صدمات بدنی شدم پارگی رباط ومینیسک شکستن دنده محیط برقلب وغیره اول از شرکت شاکی شدم وبا مشورت با بعضی وکلا وقاضی پرونده گفتن نمیشه از شرکت شاکی بشی چون بیرون از کارگاه بوده باید از راننده شاکی بشی از راننده شاکی شدم شرکت بیمه نامه روداد وراننده محکم شد وفاکتورهای عمل زانوم وبقیه فاکتورهای درمانی قاضی قبول نکرد از شخص ثالث بگیرم ایا بنده میتوانم از شرکت شاکی شوم هزینهای درمانی رو چون درساعات کار بوده حادثه دیدم وماشین شرکت بوده از شرکت بگیرم راهی داره.باتشکر از وکلای عزیز

۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بله میتوانید اقدام کنید...

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام
میتوانید اقدام نمایید...

سلام وقت بخیر
میتوان اقدام نمود.

با درود بله میتوانید اقدام کنید

سلام میتوانید اقدام کنید و شکایت انجام دهید

با درود قابل اقدام است

با سلام
میتوانید اقدام کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط