🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بنگاهدار گفته اول سه دانگ سه دانگ به نام خودم و دوستم بزنم و بعد دوباره از ایشون وکالت بگیرم، صحیح است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۹

با سلام و خسته نباشید.
من و دوستم خودرویی رو به صورت شریکی نصف نصف خریداری کردیم بنده از صاحب قبلی خودرو به نام خودم وکالت فروش ( که هم اختیار تعویض پلاک و هم اختیار سند قطعی داشت) گرفتم و با این وکالتنامه برگ سبز رو سه دانگ سه دانگ به نام خودم و دوستم زدم اما سند قطعی رو نزدم و هنوز به نام صاحب قبلی هست.
پس از مدتی الان پول سه دانگ دیگه ماشین رو هم به دوستم دادم و وکالتنامه برای سه دانگی که ایشون از برگ سبز داشتن گرفتم و برگ سبز رو شش دانگ به نام خودم کردم.
اما الان که میخوام سند قطعی رو هم شش دانگ به نام خودم بزنم محضر دار گفت نمیشه و چون من با وکالتنامه فروش برگ سبز رو قبلا سه دانگ سه دانگ زده بودم باید سند قطعی رو هم اول سه دانگ سه دانگ به نام خودم و دوستم بزنم و بعد دوباره از ایشون وکالت بگیرم و سه دانگ ایشون رو هم به نام خودم بزنم و این یعنی دوتا هزینه. خواستم از وکلای گرامی بپرسم حرف محضر دار صحیح است یا خیر. ممنونم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- شما با وکالتنامه مذکور میتوانید در خصوص تعیین نحوه تنظیم و سهام مالکیت مندرج در سند تصمیم گیری نمایید .
-- موضوع به نحوی که بیان فرموده اید وجاهت قانونی ندارد مگر آنکه درست متوجه منظور سردفتر نشده باشید . توصیه میشود با سردفتر دیگری نیز مشورت نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۲۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط