🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بهتر بود شکایت ترک انفاق میکردم یا همین مطالبه نفقه کافیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶

باسلام و خسته نباشید،همسرم به من خیانت کرده و مدرک هم دارم،من هم توسط ایشان به خانه پدرم اومدم و خودم دیگه نخواستم برگردم بخاطر همون بحث خیانت و قصد ادامه زندگی رو ندارم، ایشون هم رفتن شکایت عدم تمکین کردند،جلسه حل اختلاف رو رفتیم و اونجا هم فرستادن برای دادگاه، ولی دادگاه هنوز نرفتیم،من هم به پیشنهاد وکیل درخواست نفقه دادم، ولی نه ترک انفاق من گرفتن نفقه برام مهم نیست فقط اینکه ایشون نتونن عدم تمکین بگیرن برای من خیلی مهمه، و اینکه ایشون خودشون همیشه تمایل به جدا شدن داشتند و حرف از جدایی میزدند، و حتی بارها منو برای شاید ۲۰ روز میذاشتن خونه پدرم و میرفتن میخواستم از شما وکلای محترم بپرسم که من بهتر بود شکایت ترک انفاق میکردم یا همین مطالبه نفقه کافیست؟؟
با تشکر

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما اکنون نیز میتوانید شکایت ترک انفاق نمایید برای اینکه نشوز شما برای دادگاه محرز نگردد بایستی اثبات نمایید زوجه قصد زندگی مشترک ندارد و خود شما را از خانه بیرون نموده است

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

سلام
دادخواست ترک انفاق مطرح میکردید مجازات کیفری هم سامل حالشان میشد و اهرم فشار بیشتری داشت اما خوب مطالبه نفقه حقوقی هم تاثیر گذار است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط