بهش وکالت تام الاختیار بدهم، چه کاری میتونه باهاش بکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷

سلام
من خانم هستم برای رفتن به کربلا اجازه همسرم لازم بود به محضر که مراجعه کردیم گفت بهش وکالت تام الاختیار بدم ولی نمیدونستم قصدش چیه منم دادم البته الان باطلش کردم ولی نمیدونم باهاش میخواست چکار کنه میترسم باهاش یه کاری کرده باشه لطفا بگید چکاری میتونسته باهاش انجام بده؟ مثلا مهریمو باطل کرده باشه یا اجازه ازدواج مجدد گرفته باشه یا هر چیز دیگه ای.فقط بگم خونه به نام منه و من کارمندم.با تشکر

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برای انجام کارهای اداری وکالت تام الاختیار دادید هیچ کاری نمیتونه بکنه

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

استفاده از وکالتنامه در چارچوب اختیاراتی است که به وکیل داده میشود . اگر در وکالتنامه تمامی اختیارات را به همسرتان داده باشید انجام هر کاری محتمل است .

درود
اگر صرفا در خصوص انجام کارهای سفرتان وکالت تام الاختیار داده اید کار دیگری با آن وکالتنامه نمی توانند انجام داده باشند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط