🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

به جرم خیانت در امانت و کلاهبرداری میتونم چک ها رو باطل کنم و وصول نکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱

سلام من چک امانی بابت قرارداد جعاله به شخصی دادم که امین بوده بعد از مدتی متوجه شدم چک در اختیار طرف قراردادم هستش و مجبور شدم با طرفی که معرفی کرده قرارداد جدید نوشته و حکم جدید معرفی بشه بعد باز مدتی به علت انجام نشدن کار مجددا با معرف دیگر طرف قرارداد یک متمم نوشته و حکم جدید و امضا میشه بعد چند ماه که کلا کار ما طبق مفاد قرارداد انجام نمیشه و هیچ کدام از طرفین به تعهدات قرارداد عمل نمیکنن هر چی گفتم چک امانت منو عودت بدین ندادن و چک امانی منو به شخص دیگری خرج کرده و برگشت زدن و شکایت حقوقی و ثبتی علیه من و اموال من کردن حالا سوال دارم ایا من باید ۸۰۰ میلبون چک رو وصول کنم یا به جرم خیانت در امانت و کلاهبرداری میتونم چک ها رو باطل کنم و وصول نکنم؟؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلم شما میتوانید شکایت خیانت در امانت کنید و باید بتوانید این موضوع رو دردادگاه اثبات نمایید!

گفتگو با وکلای آنلاین ۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط