🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

به علت عضویت در فضای مجازی رابطه داشتن با همجنس؛ اخراج ارادی کرده اند؛ چه طور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۵

باسلام و خسته نباشید
من ۳ سال دانشجوی دانشگاه افسری بودم و تمام دوره ها و سختی های دانشگاه را گذراندم و چند ماه مانده به فارغ التحصیلی برای بنده شورا گرفته و به علت عضویت در فضای مجازی رابطه داشتن به عنوان فاعل با همجنس (فرد غیر نظامی) و پیشنهاد رابطه اخراج ارادی کرده اند، درصورتی که من در سوالاتی که از من پرسیده شد کامل توضیح دادم که بنده ارتباط نامشروع نداشته هم فقط مانند دوستی معمولی بوده و زمانی از مشکل آنها با خبر شدم با آنها قطع رابطه کرده و گفتم که بنده توبه کرده ام و دیگر با همچین اشخاصی ارتباط نخواهم داست و پیشنهاد رابطه داشتن هم کلا شوخی بوده که با همکلاسی های خود میگفتیم، لازم به ذکر است حضور بنده در فضای مجازی هم به گونه ای بوده است که کسی از شغل من اطلاعی نداشت،،
حال با گذشت چندماه یکی از کسانی که واقعا در دانشگاه رابطه داشته حتی به عنوان مفعول او را بازگردانند به کار ولی بنده را در سیستم اخراج ارادی ثبت کردند.
لطفا اگر راهی هست مبنی بر حله این مشکل راهنمایی کنید
سپاس بی کران

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید...

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

شما ازطریق آیین نامه یگان مربوطه پیگیری نمایید ضمن اینکه جرم لواط را به شما نسبت دادن درصورت که دلیلی ندارن باید بی گناهی خودرا اثبات نمایید

درود بر شما، دوست عزیز این امور تابع ضوابط داخلی نیروهای مسلح است، بایستی از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید، لکن چنانچه اتهام لواط بر شما وارد شده باشد، بایستی بتوانند اثبات کنند، صرف وجود پیام این جرم اثبات نخواهد شد.

درود
این مسائل بستگی به قوانین داخلی اداره دارد باید از طریق خود اداره پیگیر شوید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط