🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

به فروشنده مراجعه کردم جوابم را نمیدهد چه راهی دارم تا به مدارک موتور برسم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۰

باسلام
من دو سال پیش با کسر ۱۵۰ از نمایشگاه خریدم به صورت قولنامه که فروشنده کارت را هم تحویلم داد متاسفانه من قولنامه و کارت رو گم کردم حالا که به فروشنده مراجعه کردم جوابم را نمیدهد چه راهی دارم تا به مدارک موتور برسم

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید با معرفی شهود موضوع ابتیاع موتور را ثابت کنید امکان طرح دعوی الزام به تنظیم سند برای شما وجوددارد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

با معرفی شهود موضوع ابتیاع موتور را ثابت کنید امکان طرح دعوی الزام به تنظیم سند برای شما وجود خواهد داشت .

تنها در صورتیکه بتوانید با معرفی شهود موضوع ابتیاع موتور را ثابت نمائید امکان طرح دعوی الزام به تنظیم سند برای شما وجود خواهد داشت .

سلام
ابتدا باید مالکیت خود را به اثبات برسانید که در شرایط فعلی با گم کردن قولنامه کارتان مشکل تر خواهد بود
اگر فروشنده ابدا حاضر به همکاری نیست
۱- ارسال اظهارنامه به طرفیت فروشنده مبنی بر درخواست انتقال سند رسمی + دعوت به همکاری
چنانچه موضوع افاقه نکرد
۲- طرح دعوی الزام به تنظیم سند رسمیو .... (در این مرحله قولنامه لازم خواهد بود) ناچار از شهادت شهود و اماره قانونی(وجود موتور در یدتان) و احتمالا از پاسخ احتمالی فروشنده به اظهارنامه ارسالی و خود اظهارنامه بهره بجویید
۳- اثبات مالکیت و اخذ دادنامه
پس از آن مالک شناخته میشوید و طبق مقررات میتوانید نسبت به اخذ مدارک اقدام نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط