🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

به لحاظ حقوق ثبتی چه فرقی بین این دو سند میباشد و چطور میشود سه دانگ یک باب خانه باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۹

با سلام یک قطعه زمین که دارای دو جلد سند مالکیت سه دانگی بنام دو نفر از ابتدا ثبت و سند صادر شده است سال ۱۳۴۸ و از ابتدا فاقد سند ششدانگ بوده است سپس بعد از چند دست معامله در سال ۱۳۷۴ مالک اقدام به فروش سه دانگ از ملک میکند و یکی از سندهای دفترچه ای را به خریدار منتقل و سند به اداره ثبت ارسال و پس از باطل شدن سنو مالکیت جدید بنام خریدار صادر میشود که در متن سند نوشته سه دانگ مشاع از شش دانگ یک باب خانه بمساحت.....
سپس در همان سال ۷۴ اقدام به فروش سه دانگ باقیمانده به شخص دیگر میکند و سند سه دانگی موجود را به خریدار جدید منتقل میکند و خریدار نیز با ارائه سند انتقالی قدیمی تقاضای صدور سند بنام خود مینماید و سپس سند جدید صادر و میشود ولی متن سند اینطور میباشد سه دانگ مشاع از ششدانگ یک قطعه زمین که در آن احداث بنا شده است بمساحت.......
اکنون سوال است که سه دانگ دیگر یکبابخانه کجاست و چرا دو سند توصیف متفاوت دارند چه بسا در سه دانگ دومی که نوشته زمینی که در آن احداث بنا شده است بنای آن مغازه تجاری باشد نه خانه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون ملک (زمین) دو نفر بوده اند مشاع است وهرکدام سه دانگ بر اساس خواسته خودشان سند صادر شده وانتقال های بعدی در مبایعه نامه مشخص که اعیان فروخته شده یاعرصه ،ثبت در همان چهار چوب معامله می تواند ثبت کند

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط