🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

به نظر شما، سرنوشت این درگیری خانوادگی چه خواهد شد و قاضی چه تصمیمی خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۱

در درگیری که پدرم با شوهر خواهرم در خانه آنها رخ داده که به درخواست خود شوهر خواهرم برای حل مشکل خانوادگی بوده، تنها شاهد حال حاضر مادر شوهر خواهرم است که اظهار داشته من دیدم که آقای فلانی(پدر من) و من از بالای درب منزل به داخل خانه آمده است و در تناقضی آشکار خود شوهر خواهر من گفته که پدر خانمم از داخل مغازه و برادر خانمم از بالای درب به داخل منزل آمده، که در صورتی است که من موقع درگیری نبوده ام و شکایتی واهی کرده و در گزارش مامور کلانتری آمده است که همسایگان فقط صدای سرو صدا شنیده اند.
پدرم بعد از حمله ور شدن دامادمان از خود دفاع کرده که دامادمان به پزشکی قانونی رفته و طول درمان گرفته است.
حال از شما کارشناسان سوال میکنم به نظر شما که سرنوشت این درگیری چه خواهد شد و قاضی چه تصمیمی میگیرد. ما چه دفاعیه ای انجام دهیم بهتر است.
ممنون از شما

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی جرح شهود را اثبات نمایید و بدلیل وجود تناقضات در اظهارات طرفین احتمالا منع تعقیب صادر میشود ، اگر البته اقرار به درگیری ننموده باشید در غیر اینصورت دیه بایستی بپردازید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

سلام معمولا در دعاوی خانوادگی قضات رای به صلح و سازش صادر می کنند. در صورتیکه ضرب و شتمی صورت گرفته مطابق با گواهی پزشکی قانونی و طول درمان ، ممکن است دیه از طرف ضارب به مضروب تعلق گیرد/.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط