🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بیمه حوادث مشاغل با بیمه شخص ثالث در خصوص پرداخت دیه کامل

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۶

در تاریخ 05/02/1394 رای دادگاه شخصی رامحکوم به پرداخت دیه کامل و یک سوم ماه حرام نموده به عنوان برادر مرحوم مدارک رو به بیمه بردم و بیمه مدعیست که تادو سال جهت پرداخت حق بیمه برابر رای دادگاه فرصت دارن مدعی هستن یا ما بابیمه صلح کنیم و جهت دریافت سریعتر دیه به بیمه تخفیف بدیم و یا دو سال دیگه بریم دیه رو از دادگاه تحویل بگیریم ایا بند 10 قانون جدید شخص ثالث مهلت 15 روزه شامل بیمه حوادث هم میشه یا خیرفقط مخصوص تصادفاته ؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شرکت های بیمه گر پس از دریافت مدارک لازم از پزشکی قانونی و پلیس راهنمایی رانندگی فقط 15 روز مهلت پرداخت خسارت را دارند بنابراین نمی‌ توانند به بهانه دریافت رای دادگاه یا دلایل مختلف پرداخت را به تعویق بیندازند.رای دادگاه فقط جنبه اعلامی دارد و برای پرداخت خسارت ضروری نیست. متاسفانه برخی شرکت های بیمه گر خسارت را در موعد مقرر نمی پردازند و یک سال مبالغ را نزد خود نگه می‌دارند و به نرخ روز نمی‌‌پردازند.طبق قانون خسارت دیده دو سال مهلت مراجعه به بیمه برای دریافت خسارت و بیمه مهلت 15 روزه برای پرداخت دارد.

موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط