🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

بی ابرویی و افشاگری رابطه نامشروع چگونه قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۶

سلام.من به مدت ۷سال با یک اقا در ارتباط بودم که یک بار رابطه نامشروع انجام گرفته که این فرد بدون اینکه من بدونم عکس گرفت که خودمم نمی دونم چه عکسی .بعد که من با یک نفر دیگه نامزد شدم برای ایشون عکس و اسکرین چت فرستاد .باعث بهم خوردن نامزدی شد و ابروی منو پیش خانواده خودم و نامزدم برد بعد که ما خواستیم از ایشان تعهد بگیریم که دوباره اینکار را تکرار نکند فرد مزاحم حاضر به دادن تعهد نشد وتهدید کرد که در محل کارم افشاگری خواهد کرد و ابراز کرد که اوعکسی نفرستاده .خانواده نامزدم بیان کردند عکس فرستاده ولی ما عکس را ندیدم الان میخواهیم از طریق پلیس فتا اقدام کنیم ولی عکس ها را در دسترس نداریم و این شکایت تا چه زمانی طول میکشد؟ ایا این بهتربن کار استٔٔ؟اگر شکایت صورت بکیرد میتوانم خیالم راحت باشد که این فرد دیگر چیزی از من نداردٔ که بعدا استفاده کند و مجازاتش چه خواهد بود؟ایا من هم محازات میشوم؟واینکه من میتوانم در داذگاه حضور نداشته باشم و وکیلم باشد؟اگر به پلیس فتا شکایت کنم دادگاه تشکیل میشود؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارتبطی به پلیس فتا نخواهد داشت. شما باید به جرم هتک حرمت و انتشار عکس های خصوصی و تهدید علیه ایشان در دادسرا شکایت کنید و میتوانید وکیل بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط