🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تاخیر در پرداخت دیه از چه تاریخی محاشبه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۲

من دو سال و یک ماه پیش جراحی کردم و شکایت کردم و حکم دادگاه ۱۰ روز پیش صادر شد که پزشک طرف مدت دو سال از تاریخ وقوع جرم با رعایت ماده ۴۸۹ باید دیه را بپردازد، با توجه به اینکه دو سال و یک ماه از وقوع جرم گذشته و پزشک هنوز وجهی برای من واریز نکرده چگونه میتوانم برای تاخیر در پرداخت و ماده ۴۸۹ شکایت کنم؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازتاریخ قطعیت وضمنادیه بروز پرداخت میگردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مدت زمان مهلت پرداخت از زمان قطعیت حکم صادره محاسبه میشه

نسبت به اقامه دعوی در دادگاه برای مطالبه دیه و خسارت تاخیر در تادیه اقدام نمایید

سلام با مراجعه ب اجرای احکام تقاضای اخطار ب محکوم علیه جهت پرداخت دیه را بنمایید در صورت امتناع نسبت ب ضبط وثیقه و یا اخطار ب کفیل جهت معرفی و یا پرداخت دیه را بنمایید

میتونید از طریق دادگاه برای مطالبه دیه و خسارت تاخیر تادیه اقدم کنید

سلام و درود، مساله ی دیه علاوه بر مجازات(جزایی) جنبه ی مدنی(خسارت) هم داشته و می توانید اقدامات لازم را از طریق مرجع قضایی مربوطه انجام دهید و دیه ی مذکور بروزسانی خواهد شد زیرا در امر دیه زمان پرداخت ملاک می باشد؛ موفق باشید.

شما باید از طریق دادگاه پیگیر پرونده اجرای رای دیه شوید سپس مطالبه خسارت تاخیر کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط