🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تامین مهریه و اجرت المثل از ماترک متوفی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۷۷

سلام علیکم.روند مطالبه مهریه و اجرت المثل زوجه از متوفی چگونه است؟ایا بعد از دادن دادخواست دادگاه وراث(خوانده گان)را احضار مینماید یا زوجه به صورت انفرادی در دادگاه حضور و حکم مطالبه مهریه واجرت المثل را دریافت میکند؟ایا حکمی ک دادگاه میدهد در سند منزل ماترک متوفی قید میشود که مهریه و اجرت المثل زوجه فلان مقدار است؟ضمنا با گفتن این جمله زوجه ک بدستور متوفی در زمان حیات کارهای منزل را انجام داده و به قصد عدم تبرع بوده کافی است تا به زوجه اجرت المثل تعلق گیرد؟ا

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه توافق داشته باشند که زوجه از ماترک آن را مطالبه میکند در غیر این صورت زوجه باید دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت وراث متوفی تنظیم نماید. بله عنوان کردن از طرف زوجه که به قصد عدم تبرع بوده است کافی است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان