🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تامین هزینه رنگ آمیزی مجدد و افت قیمت از شرکت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲

سال ۹۱ خودروی ام وی ام ۵۳۰ به مدل ۱۳۹۰ از یک شخص خریداری نموده ام که از دوسال پیش رنگ آن از اکثر قسمت ها حتی سقف شروع به پوسیدگی و از بین رفتن نموده است که از فروردین امسال دادخواست و اظهارنامه علیه مدیران خودرو تنظیم نمودم که در هنگام تنظیم دادخواست درخواست تامین دلیل نمودم که شورای حل اختلاف تبریز کارشناس خودروئی دادگستری معرفی نمود که ایشان دلیل پوسیدگی را عدم زیرسازی صحیح و ایراد در آماده سازی اولیه و ایراد در رنگ اعلام نموده اند . هفته گذشته چهارمین دعوت به دادگاه در تهران داشتم که باز بدلیل عدم صلاحیت شعبه احتمالا شعبه تغییر خواهد یافت. البته وکیل مدیران خودرو آمده بود و لایحه ای ارائه نمود که در آن نوشته بود ۱- رنگ خودرو فقط سه سال مشمول گارانتی است البته من هم نوشتم که موضوع ما خارج از بحث گارانتی میباشد کالای فروخته شما از اصل معیوب بوده که اکنون خود را نشان داده.۲- کارشناس خودرو نمیتواند رنگ خوردو را کارشناسی نماید باید کارشناس رنگ نظر مینوشت.۳- کارشناس من در متن خود در همه جا نوشته بنظر میرسد ننوشته است دقیقا اینطور بوده یعنی نظر ایشان صریح نیست .و از این قبیل لازم است خاطر نشان سازم هر روز که سپری میشد بر شدت پوسیدگی افزوده شده و لکه ها بزرگ میشوند و این لکه ها همچون بیماری ذر خال افزایش بوده و همه جای ماشین را فرا میگرد. خواهان تنظیم لایحه ای قوی با اشاره به ماده تبصره و غیره قانون حمایت از مشتری در چنین موارد میباشم که حقیقتا به حق حقیقی خود برسم.هم رنگ ماشین داره از بین میره هم اگه سقف و غیره رنگ بشه کلی ارزش ماشین میاد پائین .البته خودرو تاکنون بدون رنگ خوردگی و از لحاظ موتوری عالی میباشد. درخواست راهنمائی و تنظیم لایحه

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب محترم با توجه موارد متعددی که بیان کردید و درخواست تنظیم لایحه می توانید درخواست خود از طریق قسمت ارزیابی سایت مطرح نموده تا کارشناسان محترم سایت در خصوص تنظیم لایحه اقدام نمایند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط