تایید گزینش آموزش و پرورش

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۴

باسلام کسی که بعد از آزمون ماده ۲۸ معلمی در گزینش آموزش و پرورش در مرحله نخست مردود اعلام شده و اعتراض کرده گویا علت ردش گذاشتن استوری در دوسال قبل بوده که هنوز عضو آموزش و پرورش نبوده میخاستم ببینم باتوجه به اینکه این فرد هیچ گونه سابقه شرکت در تجمعات اعتراضی و اغتشاشات و احضار از نهاد‌های امنیتی ندارد از جهت حقوقی چگونه میتوان هسته گزینش و سپس هیات مرکزی را مجاب کرد که ایشان معاند نظام نیست تا تایید صلاحیت شود؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم حصول نتیجه از اعتراض وارده، طرح شکایت در دیوان عدالت اداری امکان پذیر می باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام برای دفاع نیاز به محتویات استوری مذکدر در متن خواهد بود هر چند رد در گزینش قابل اعتراض در ارگان مربوطه و در صورت عدم حصول نتیجه قابل پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری است

با درود و احترام
دوست عزیز با توجه به توضیحاتی که بیان داشتید این امکان برای شما وجود دارد تا نسبت به تصمیم اخذ شده از طریق دیوان عدالت اداری شکایت نمایید .

بادرو د
از تصمیم مربوطه به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط