🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تبدیل حبس چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۳

سلام اگر به جرم حمل سلاح کلت کمری دستگیر بشی حکم ۱ سال حبس بدن واین حکم قطعی بشه میشه از اجرای احکام خواست حبس رو تعلیق کنه یا ببخش یا اجرای احکام به جای زندان پابند بزنه کاریش نمیشه کرد وباید مدت حبس رو گذروند چون بعضی هارو دیدم اجرای احکام مدت حبس رو بخشیده
شاکی خصوصی و تهدید و دعوا و سابقه کیفری نداره

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ساقط کردن حق تجدید نظر یک چهارم تخفیف مجازات به شما مطابق قانون آیین دادرسی کیفری تعلق میگیرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
این موضوع بستگی به شرایط شما دارد. دادگاه بر اساس سابقه کیفری شما و شخصیت شما نسبت به تخفیف یا تبدیل مجازات تصمیم گیری می کند.

تا قبل از قطعی شدن رای می توانید تقاضای تسلیم به رای دهید وهمچنین با توجه به شرایطی می توان نسبت به حکم صادره تقاضای تعلیق یا پابند الکترونیکی هم صادرنمود

با سلام
می توانید از حکم تجدید نظر خواهی نکنید و بپذیرید که در اصطلاح می گویند تسلیم به رای که در اینجا قاضی موظف هست قانونا تخفیف بدهد و می توانید درخواست پابند الکترونیکی بدهید

باسلام
اگر رقطعی نشده میتوانید باتقدیم لایحه تسلیم به رای تقاضای تخفیف نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط