تبدیل مجازات حبس چه قانونی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۲

سلام وقت بخیر
شخصی تو چند فایل صوتی بنده و پسرم رو مورد توهین و تهدید قرارداد پسرم شکایت کرد و برای شکایت پسرم جهت توهین به بیست میلیون جزای نقدی و برای تهدید ۸ ماه حبس تعزیری بریدن اما تبدیل کردن به جزای نقدی چون سو سابقه نداشت بعد پسرم من شکایت کردم باز اقرار کرد پرونده با جلب به دادرسی و کیفرخواست رفت دادگاه که فردا جلسه بود متاسفانه بخاطر تعطیل رسمی به تعویق افتاد دو تاسوال دارم ممنون میشم پاسخ بدین
۱- جلسه تعویق افتاده زود برگزار میکنن یا باز میندازن برای دوماه دیگه
۲- ماده ۶۶ ق م ا میگه چنانچه شخص طی ۵ سال اخیر به حبس بالای ۶ ماه محکوم شده باشه امکان تبدیل براش وجود نداره منظور قانونگذار محترم حبسی است که در زندان اجرا شده یا همین ۸ ماه حبسی که در پرونده قبلی ایشون وجود داره مانع تبدیل میشه ؟
ممنون

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، زمان جلسه بعدی قابل پیش بینی نیست. و بستگی به حجم پرونده های هر شعبه دارد. و صرف محکومیت ملاک است و نه اجرای آن و اصولا کسی که قبلا این تخفیف اعمال شده احتمالا مستخق تخفیف تشخیص داده نشود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود
زمان جلسه قابل پیش بینی نیست
محکومیت ملاک می باشد

با سلام
زمان جلسه بعدی قابل پیش بینی نیست. صرف محکومیت ملاک است و نه اجرای آن.

سلام در خصوص تعیین زمان جلسه بسته به حجم پرونده های شعبه می باشد و قابل پیش بینی نیست و در خصوص تبدیل حبس ملاک صرفا حکم محکومیت قبلی است و نه اجرای آن در واقع برای شخصی که یکبار حبس ایشان تبدیل شده است اصولا تخفیف قایل نمی شوند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط