🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تبعات استعفای کارگر بر اساس مهلت اعلام یک ماهه قانون کار

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶

با سلام و وقت بخیر، در صورتی که در قرارداد فیمابین کارگر و کارفرما ذکر شده باشد دو ماه زودتر استعفا اعلام شود ولی کارگر یک ماه زودتر طبق وزارت کار را رعایت کند، چه عواقبی خواهد داشت؟ کارگر در صورت شکایت کارفرما مجبور به پرداخت چه مقدار جریمه خواهد شد؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر جریمه در نظر گرفته شده باشد جریمه در غیر این صورت مطابق قانون وزارت کار لحاظ می‌شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام قرارداد فی مابین را بررسی کرده و ضمانت اجرای عدم اعلام استعفا را بیابید

سلام ابتدا بایستی عرض شود متن قرارداد مهم است اما اگر کارفرما در قرارداد شروطی بر خلاف قانون کار که جز قوانین آمره است گنجانده باشد در اینجا ماده ۱۰ قانون مدنی جاری نبوده و قانون کار حاکم است فی‌المثل در قرارداد کار نمی‌توان برای ترک کار زودتراز موعد؛ توافق کرد که به کارگر حقوق تعلق نمیگیرد و این شرط نافذ نیست .اما اگر در اثر توافق دو ماهه شما با کارفرما
به کارفرما خسارتی وارد شود که قابل اثبات توسط وی باشد می‌تواند طرح دعوی خسارت نماید.

با سلام
ضمانت اجرای مندرج در قرارداد ملاک خواهد بود.

سلام، وقت بخیر بستگی به قرارداد فی مابین دارد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط