تبعات مخدوش شدن بخشی از پلاک موتور بر اثر مرور زمان

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹

سلام وقت بخیر، من موتوری داشتم که طی دراز مدت یکی از شماره‌های پلاکش ۴ بوده که پاک شده و تبدیل به ۱ شده ولی روی کارت موتور هست شماره‌ی درست و من هر سری این رو با ماژیک و... درست می‌کردم، چند وقت پیش موتور رو برای فروش گذاشتم و بردم کارواش، بعد از اون پاک شده و دیگه یادم رفت که درستش کنم و همچنین به صاحب جدید وکالت ۴۵ روزه دادم. ایشون برای تعویض پلاک اقدام کردن که موتور رو توقیف کردن و گفتن پلاک مشکل داره و صاحب اصلی باید توضیح بده که چرا اینجوری شده؟ حالا می‌خواستم بپرسم آیا برای من مشکل‌ساز میشه این موضوع؟ من باید چیکار کنم؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در قانون مخدوش نمودن پلاک موتور جرم انگاری شده و مجازات دارد شما باید در شعبه حاضر و پاسخگو باشید و می‌توانید همین بیانات را آنجا اظهار کنید قبل از آن می‌توانید از طریق بنیاد وکلا با بنده جهت راهکار قانونی بهتر تماس بگیرید

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بایستی همان موقع به جای اصلاح با ماژیک به یکی از مراکز تعویض پلاک مراجعه، پلاک مذکور را فک و پلاک جدیدی با همان سرشماره و شماره ها برایتان ساخته و نصب میشد. حال با خریدار به مرجع توقیف مراجعه و علت را توضیح دهید.

سلام بله مخدوشی پلاک جرم می باشد و طبق قانون مجازات دارد

باسلام، بدلیل عدم پیگیری شما و اعلام تغییر شماره ممکن است برای شما مجازات درنظر گرفته شود بهتر است به مرجع توقیف کننده مراجعه کنید و علت را بیان کنید.

مشکلی ایجاد نمی شود و میتوانید با توضیح موضوع را برای آنها روشن نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط