🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تبعات نیاوردن کلمه وجه التزام در قرارداد ملکی و مطالبه آن

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۶۸

سلام، در قرارداد ملکی بنده این جمله برای خسارات روزانه نوشته شده، آیا صحیح میباشد؟ چون کلمه وجه التزام به کار نرفته آیا مشکلی ندارد؟ "در صورتیکه عدم ایجاد تعهد از جانب فروشنده باشد، وی مکلف است به ازای هر روز تاخیر مبلغ ۸۰۰ هزارتومان به عنوان خسارات تاخیر اجرا تعهد در وجه طرف مقابل پرداخت نماید".

۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مشکلی ایجاد نمی شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

درود بر شما
این جمله صحیح است و مشکلی ندارد .

سلام و وقت بخیر.

جمله‌ای که در قرارداد ملکی شما آمده، به طور کلی مفهوم خسارت ناشی از تاخیر در اجرای تعهد را بیان می‌کند و از نظر حقوقی نیز می‌تواند معتبر باشد. با این حال، استفاده از عبارت "وجه التزام" می‌تواند از نظر حقوقی دقیق‌تر و روشن‌تر باشد.

عبارت "خسارات تاخیر اجرا تعهد" به نوعی به خسارت ناشی از عدم انجام تعهد اشاره دارد، اما "وجه التزام" به معنای مبلغی است که طرف مقابل متعهد می‌شود در صورت عدم انجام تعهد، به عنوان جبران خسارت پرداخت کند.

به هر حال، اگر طرفین قرارداد بر سر این موضوع توافق داشته باشند و این عبارت به وضوح مفهوم خسارت را منتقل کند، به طور کلی مشکلی ندارد. ولی برای جلوگیری از هرگونه ابهام و مشکلات احتمالی در آینده، پیشنهاد می‌شود که از اصطلاحات حقوقی دقیق‌تری مانند "وجه التزام" استفاده کنید.

در نهایت، مشاوره با یک وکیل متخصص در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند تا از صحت و دقت متن قرارداد اطمینان حاصل کنید. اگر سوال دیگری دارید، در خدمتتان هستم.

با سلام و احترام به نظر درست و مشکلی نخواهد داشت

نیازی به نوشتن وجه التزام نمی باشد و این نوشته صحیح است.

با درود
عبارت درج شده صحیح بوده و دارای آثار قانونی در خصوص مطالبه خسارت می باشد.

سلام جمله مذکور اشکالی ندارد و در صورت عدم ایفای تعهدات خسارت روزانه ۸۰۰ هزار تومان قابل مطالبه است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط