🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تجاوز به عنف و عدم استرداد وجه 23 میلیونی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۵۳

سلام خسته نباشید من سال 94 با پسری اشنا شدم و خیلی دوسش داشتم به بهانه های مختلف برای اینکه پیشم باشه ازم پول میگرفت وکل خرجش رو من میدادم و تمام هفته بهم خیانت میکرد بعد چند وقت فهمیدم با دوتا دختر فراری رابطه برقرار کرده وزندگی میکنه تا اینکه بخاطر من از انها جدا شد یه روز که حال روحیم واقعا بد بود منو به خونه ای دکشوند که بااونها زندگی میکرد و کلی حرف که من دوستتدارم تو مال منی اون ساختمون کلا خالی بود در خونه رو بسته و شروع به در اوردن لباس من کرد و هی گفت بخاطر من بخاطر من من میخوامت تو زن منی بدنم رو زخم کرد وبهم تجاوز کرد وخونریزی کردم شدید تا 3روز بهم نه سرمیزد بعد تجاوز نه محل میداد تا اینکه من از ترس که خانوادم نفهمن خودکشی کردم والان شهریور بخاطر یه دختر دیگه گوشیشو خاموش کرد متواری شد من شکایت کردم ازش بعد 8ماه بهمن در دادگاه حاضر شد و به هرشکلی و مظلوم نمایی از من سواستفاده کردن باگریه ازم رضایت گرفتن ولی لفسانی جلوی منشی قاضی تعهد دادن که طلا ضمانت گذاشتن که من رضایت بدم طلا ضمانت باشه پیشم تا تمام پولی که به اقا داده بودم و هزینه دکتر رو متقبل شن اما الان کاملا زدن زیرش و پاسخگوی تلفن همراه نیستن من الان باید چیکار کنم مبلغ 23تومن بوده پول کلا زدن زیر همه چیز 3ماه فرصت گرفته بودن پول رو بدن هی امروز فردا کردن اخر هم ندادن الانم باید چیکارکنم مجدد؟ امکان شکایت مجدد هستش ایا چون من خانوادمم نمیدونن میترسم کسی بفهمه.

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
توضیحات شما مبهم است. عنوان اتهامی ایشان را ذکر ننموده اید. ولی به صورت کلی طبق تبصره 1 ماده 101 قانون مجازات اسلامی - گذشت مشروط یا معلق مانع تعقیب، رسیدگی و صدور حکم نیست، ولی اجرای مجازات در جرائم قابل گذشت منوط به عدم تحقق شرط یا معلقٌ علیه است.
اگر فرض کنیم اتهام ایشان از جرائم قابل گذشت بوده و شما نیز گذشت مشروط یا معلق نموده اید این امر مانع از پیگیری و رسیدگی مجدد شما نمی باشد.
بهتر است برای پیگیری مجدد به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

با سلام ووقت بخیر
از باب کیفری بودن پروندتون پیگیری شده است و درمورد بحث حقوقیتون اگر ایشون تعهدی دال برپرداخت مبلغ به شما داده و طلایی رو به عنوان ضمانت گذاشته از طریق مراجع قضایی دادخواست حقوقی بایدمطرح کنید .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط