🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تحت چه عنوانی میتوانم از اداره که یکسال است سند به من نمیدهد، شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۶

سلام،یک قطعه زمین داشتم در شهرک کوروش شهرستان نظر آباد استان البرز به متراژ پنج هزار متر، که از سال ۵۲ شمسی، سند منگوله دار شاهنشاهی بود، از فروردین ۹۸ حدودا ۴ ماه طول کشید تا مراتب انتقال رسمی اش را در دفترخانه انجام دادیم (مراتب استعلام از جهاد کشاورزی، منابع طبیعی،مالیات بدون مشکلی طی شد), بعد مرداد ۹۸ بنچاق قطعی را به همراه سند منگوله دار از طریق اداره پست برای اداره ثبت نظر آباد ارسال کردیم، از آن تاریخ به بعد چند مرتبه هم به اداره ثبت نظرآباد مراجعه کردم،و جویا شدم چرا تک برگی من نمی آید، رییس اداره ثبت نظر آباد میگوید، چون زمین شما در پلاک اصلی ۲۰۱ است و ما از آن منطقه تک برگی کم داریم، اینکه کارشناس ما برای امر پیاده کردن کاداستر نمی‌تواند فقط برای شما، به پلاک ۲۰۱ برود، و کارمند مسول تک برگ کردن هم چون می‌بیند متقاضی تک برگی پلاک ۲۰۱ کم است. پرونده شما را از بخش کارشناسی بر میدارد و در بایگانی میگذارد. ( بلا اثر کردن روند تک برگی کردن) من گفتم اصلا آمد و ۵ سال دیگر متقاضی تک برگی کردن پلاک ۲۰۱ پیدا نشد...تکلیف من چه میشود؟ من میخواستم شکایت کنم از اداره ثبت که چرا سند من را گرفته و تک برگ نمیکند. تحت چه عنوانی میتوانم از اداره ثبت که یکسال است سند به من نمیدهد، شکایت کنم. ممنون از شما

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اولا"امکان صدورسند مالکیت باحدود اربعه مشکوک برای سند شما وجود دارد .اگر اداره ثبت مربوطه همکاری نمیکند به واحد بازرسی یا حفاظت اداره اداره کل البرز مراجعه ودرخو است پیگیری کنید .ضمنا"میتوانید از مدیر کل البرز وقت ملاقات حضوری بگیرید وموضوع را مطرح کنید موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط