🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تحریر ترکه اشتباه و اعتراض به آن توسط ورثه خریدار ملک

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸

با سلام و احترام، شورای حل اختلاف به دادخواست یکی از ورثه موضوع تحریر ترکه (بدون حضور سایر ورثه البته ابلاغ شده است) اقدام به تحریر یک ملک قولنامه‌ای جزو ماترک نموده و رای را غیرقابل اعتراض تلقی نموده است. از آنجایی که این ملک متعلق به مرحوم نبوده و اشتباها توسط شورا جزو ماترک آمده است. حال ورثه غایب که این ملک را طبق مدارک معتبر از پدرش خریداری کرده است و ورثه دادخواست دهنده به قصد سود جویی و زرنگی این درخواست را داشته، چگونه باید نسبت به اصلاح یا ابطال یا تغییر رای صادره اقدام و اعلام کند تا رای تصحیح و این ملک از ترکه خارج گردد؟ با تشکر.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که حتما بایستی ورثه غایب اقدام کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

طبق قانون شورای حل اختلاف مصوب ۱۳۹۴ تحریر ترکه قابل اعتراض است و طبق قانون جدید قابل اعتراض نیست . اگر دادگاهع صلح تشکیل نشده باشد همان قانون مصوب ۱۳۹۴ قابل اجرا است

سلام پس از این مرحله و دادخواست تقسیم ترکه ذینفعان می توانند به عنوان ثالث وارد شوند

سلام، وقت بخیر حتما باید ورثه غایب در این خصوص اقدام نمایند.

با سلام
حتما بایستی ورثه غایب ( که طبق فرمایش شما مالک اموال تحریر شده میباشد ) خود شخصا اقدام نماید و با استناد به مدارک و مستندات احقاق حق نماید و همچنین در صورت اثبات سوء نیت ورثه ای که اقدام به معرفی مال غیر بعنوان ماترک نموده است میتوانید اقامه دعوی کیفری بطرفیت وی نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط