🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تحویل کابل شارژر به خریدار تبلت در دیوار و عدم استرداد

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۱۸

من یک تبلت از طریق دیوار قرار شد بفروشم، بعدش ایشون گفت از شهر دیگه میاد، بعد که اومد گفت پول رو از طریق شبا زدم، من هم گفتم هنوز نیومده، گفت ساعت ۱۲ شب به بعد میاد، من هم گفتم تا پول نیاد نمی‌تونم کالا رو بدم، خلاصه ایشون آخر سر راضی شدن جعبه و شارژر و کابل شارژ رو ببرن با یک نامه که اگر پول اومد من تبلت رو بفرستم، نیومد ایشون پس بدن، همراه یک عکس از کارت ملی که در گالری گوشیم بود.
بعدش که پیام دادن جلوی تراکنش رو گرفتن و در پیامک‌ها گفتن که کارتن و شارژر رو میفروستن ولی من دو روزه علافم و هی عقب میندازن، میگن آدرس بده رانندم آورده، بعد منتظر میشم میبینم خبری نیست بعد میگه بعدا می‌فرستم. ازشون یک اسم دارم با کد ملی با شماره تلفن البته اگه دروغ نگفته باشن. آیا این پرونده سریع به نتیجه میرسه یا دوندگی زیاد داره؟ چه راهی پیشنهاد می‌کنید؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

میتوانید اظهارنامه ارسال کنید
مدت زمان دادرسی هم قابل پیش بینی نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۳,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان

سلام دعوی استرداد مال مطرح نمایید روند دادرسی چندین ماه زمان خواهد برد .بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

با سلام
بدوا اظهارنامه ای خطاب به ایشان ارسال و در صورت عدم نیل به مقصود، دادخواست استرداد مطرح نمایید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید دادخواست استرداد دهید.

سلام میتوانید دادخواست استرداد این مدارک را مطرح نمایید.

با سلام.به طور کلی طرح هر دعوایی حتی با مبالغ کم مستلزم صرف زمان است.بهتره اول اظهارنامه ارسال کنید و بعد دادخواست استرداد مدارک رو ارسال کنید

سلام و عرض ادب
اگر تصویر کارت ملی یا کد ملی وجود داشته باشد، ارسال اظهارنامه و طرح دعوا ممکن است لذا ابتدا از طریق دفتر خدمات قضایی یک اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید و عودت وسایل جانبی تبلت خود را با یک مهلت ۴۸ ساعته مطالبه نمایید و پس از انقضای مهلت، درصورت عدم اقدام، با توجه به قیمت اقلام مورد ادعا که کمتر از ۲۰ میلیون تومان است، باید خطاب به شورای حل اختلاف محل اقامت طرف مقابل، دادخواست مطالبه و استرداد اقلام مورد ادعای خود را تقدیم نمودا و طرح دعوا کنید و در دادخواست خود نیز باید به ارسال اظهارنامه و پرینت چت و پیامکهای موجود، استناد نمایید.

دوندگی زیادی ندارد ولی اولا طرح دعوا باید در محل اقامت طرف مقابل انجام شود و اگر در دو شهر متفاوت باشید، برای جلسه حضوری، شما باید در شهر ایشان حاضر شوید و ثانیا زمان رسیدگی و به نتیجه رسیدن آن بستگی به تراکم کاری شورای حل اختلاف شهر مربوطه دارد و قابل پیش بینی نیست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط