🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تخریب زمینی که بدون اجازه ورثه دیگر ساخته شده باشد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۵۲

مادر اینجانب از طرف پدر خود زمینی را به ارث برده است که این زمین به صورت اشتراکی و طبق رسومات محلی ده بین آن دو طبق مباین نامه طرفین تقسیم شده است. دراین مباین نامه قید شده است که مادر اینجانب به خواهر خود که زمین بین آنها تقسیم شده است حق راه و آب بدهد . اما طرف مقابل ( خاله ) این مطلب را قبول نداشته و ادعای این می کند که بایستی راه جداگانه با متراژ معین که خودش و شورای ده که البته فقط به ادعاهای خاله اینجانب گوش داده و قضاوت کرده اند و حتی مادر اینجانب از حکم صادر شده اطلاعی نداشته اقدام به وضع قانون کرده اند و سپس آبراهایی که پدر اینجانب برای آبیاری ایجاد کرده بود البته در گذشته سنگ برای وارد شدن آب از نهر عمومی استفاده می کرده اند از دریچه آب استفاده کرده است که شورای ده و خاله اینجانب این را سد معبر تلقی کرده و اقدام به تخریب نموده اند . و هفته گذشته درمحل شورای ده خاله اینجانب به مادر من فحش و ناسزا گفته و ایشان را در منظر عمومی خرد کردند. حال مادر من شکایت کرده و از کسانی که شورای ده نیز هستند و به مادر اینجانب اجازه دفاع نداده اند نیز شکایت کرده است. امروز درمحل پاسگاه محلی آدران واقع در جاده چالوس کرج خاله اینجانب گفته های خود و فحشایی که به مادرم داده است را کذب کرده و گفته است که من درروز موعود در محل شورای ده نبوده ام. و حتی آقایان شورای ده نیز او را تایید کرده اند. درصورتیکه مادر من 2 شاهد دارد و شاهدانش امضا داده اند البته 3 نفر شورای محلی نیز حضور داشته اند که آنها شهادت نداده و کذب کرده اند. حال مسئله اینجاست که مادر من باید چه کند؟ شهادت دروغ و اینکه آیا افراد شورای ده اجازه تخریب زمین مادرم را داشته اند؟ با تحقیقات محلی می توان اثبات نمود که در روزحادثه خاله اینجانب آنجا حضور داشته است؟ حتی مادر من سه سال گذشته هنگامی که زمین را بین دو خواهر تقسیم کرده اند برای اینکه رضایت خواهرش را جلب کند که سهم مادر من اول زمین است یک مقداری بیشتر به او داده است.حال مادرم تحت فشار افراد محلی و شورای ده است که حتما بایستی یک راه جداگانه به خاله ام بدهند؟ ممنون می شوم که راهنمایی کنید. روز دوشنبه مادرم دردادسرای کرج بایستی حضور پیدا کنند.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه زمین به ارث رسیده بین مادر و خواهر ایشان باشد یا باید بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت به صورت قانونی و ضمن مراجعه به اداره دارایی و دفتر خانه برای تقسیم ماترک اقدام کنند و یا تقسیم نامه ای بین وراث تقسیم و سپس در دفترخانه ثبت شود. لذا به دلیل مشکلات پیش آمده حتما باید مادر شما وکیل بگیرند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط