تشخیص مقصر در خرابی دینام خودرو و نحوه شکایت

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۹

سلام، چراغ چک قرمز باتری خودرو روشن شده بود. خودرو را به باتری ساز بردم. مشکل حل شد و دستمزد کامل تعمیر و باز و بست دینام دریافت شد. ولی پس از مدتی خیلی کوتاه دوباره چراغ چک آمد. دوباره مراجعه کردم و گفتند اگر اذیتت کرد بیا تا افتامات را عوض کنم، باز هم مراجعه کردم و گفتم چند روز پیش فرمودید آفتامات نو بیاور تا تعویض کنم. باتری ساز هم آن را تعویض کرد و تقریبا نصف هزینه کامل را دوباره گرفت. بعد از مقداری رانندگی متوجه شدم بوی سوختگی میاد و دینام مشکل پیدا کرده و با مراجعه دوباره به باتری ساز گفتند بالشتک دینام مشکل پیدا کرده و هزینه بالشتک هم حدود ۱ میلیون هست و دستمزد هم احتمالا جدا خواهند گرفت، متوجه شدم دلیل آن این بوده که آفتامات ۲۴ ولت که برای ماشین سنگین بوده به من داده شده و این باعث شده تا دینام احتمالا زیاد شارژ کند و مشکل پیدا کند و باتری ساز هم نه آفتامات را چک کرده و نه کارکرد صحیح برق دهی دینام را. حالا می‌خواستم ببینم آیا تقصیر ۱۰۰ درصد متوجه باتری ساز است و باید به صنف آن‌ها مراجعه کنم؟ یا فروشنده قطعه هم مقصر است؟ یا اینکه خودم هم مقصرم چون پس از آمدن بوی سوختگی به رانندگی ادامه داده‌ام؟ بنابراین شکایت در صلاحیت کجاست؟ صنف باتری ساز؟ صنف قطعه فروش؟ دادگاه عمومی؟ شورای حل اختلاف؟ و عنوان شکایت اگر دادگاه حقوقی عمومی است، چه خواهد بود؟ حدس می‌زنم مقصر باتری‌ساز است که ولتاژ خروجی دینام را چک نکرده و باید به صنف باتری‌سازان مراجعه کنم. با تشکر.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر تعمیرکار در انجام تعمیر خودور تقصیر قصور یا سهل انگاری کرده باشد از باب مسئولیت مدنی مسئول است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بهتر است موضوع را بدوا از طریق اتحادیه صنف باتری سازان پیگیری نمایید.

با سلام
بایستی تامین دلیل و کارشناسی گردد تا کارشناس تقصیر یا عدم تقصیر و در صورت تقصیر میزان تقصیر هر شخص را تعیین نماید

سلام وقت بخیر، معیار مسئولیت تعمیرکار، قصورشه.
اگر قصورش توسط کارشناس تایید بشه، به میزان مقصر شناخته شدنش، مسئولیت داره

با سلام اگر تعمیرکار در انجام تعمیر خودور تقصیر قصور یا سهل انگاری کرده باشد از باب مسئولیت مدنی مسئول است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط