🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تصادف با راننده فاقد گواهینامه و حلال بودن دیه دریافتی

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۰۳

با سلام، بنده عابر بودم با خودرویی تصادف می‌کنم که راننده فاقد گواهینامه می‌باشد. محکوم به پرداخت دیه گردیده، حال این دیه را راننده پرداخت می‌کند یا صندوق تامین؟ چگونه از راننده این مبلغ را اخذ می‌کنند؟ چون راننده وضع مالی خوبی ندارد و نگرانم. اگر حلال نیست دریافت نکنم؟

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. اگر خودرو بیمه شخص ثالث باشد، دیه توسط بیمه پرداخت میشود. اگر خودرو بیمه شخص ثالث نباشد، صندوق خسارت های بدنی دیه را پرداخت می‌کند ولی مبلغ پرداخت شده را در نهایت از راننده مقصر وصول خواهد کرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام، اگر خودرو فاقد بیمه نامه باشد دیه از صندوق تامین پرداخت میشود، دیه حق شرعی و قانونی شما و قابل مطالبه است.

از صندوق تامین به شما پرداخت می شود و مشکل قانونی و شرعی هم ندارد

سلام
اگر‌بیمه نباشد خودرو از صندوق دریافت میشود ک‌حلال است

سلام اگر خودرو ایشان دارای بیمه باشد بیمه پرداخت می نماید در غیر اینصورت و وجود شرایط از صندوق خسارت های بدنی دریافت می گردد

سلام دیه از محل بیمه شخص ثالث خودرو پرداخت میشود و اگر خودرو فاقد بیمه نامه باشد صندوق تامین خسارات های بدنی پرداخت می گردداز جنبه شرعی دیه و قانونی و حلال می باشد

با سلام
دیه از محل بیمه شخض ثالث پرداخت می شود ذرغیر این صورت صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت می نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط