🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تصادف بدون گواهینامه در صورت فوت فرد و مقصر شدن طرف مقابل چگونه اثبات میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۳۱

باعرض سلام و خسته نباشید.درتاریخ 23/1/1391 یک موتور سیکلت جلوی من خورد زمین ولی من از کنارش عبور کردم بعد از مدتی بامن تماس گرفتند و گفتند که راننده موتور فوت شده منم رفتم و گفتم که هیچ برخوردی نداشتم و ماشین صفر بوده و کروکی که افسر کشید مقصر را صد درصد موتور اعلام کرد چون موتور در لاین وسط جاده بود ولی راننده موتور خورده بود به گارد ریل و توسط گارد ریلی که وسط اتوبان بود فوت کرده بود چون شهرداری گارد را بریده بود که پل بسازه و توسط برخورد با جسم تیز فوت کرده بود.خانواده مجروح اعتراض زدن و اینبار مقصر 50 درصد من و 50 درصد موتور شناخته شد دوباره ما اعتراضض زدیم 50 درصد ما و 50 درصد اونا مقصر شدند.ولی تاریخ صدور گواهی نامه من 25/1/1391 بوده ینی با دوروز اختلاف که بیمه 47 میلیون دیه از ما میخواهد چون به خانواده مرحوم پرداخت کردن.و در حال حاضر پرونده در خواست اعصار داده ام .راه حلی برای من هست؟
باتشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر واقعا مسئول تصادف نبوده اید نباید مبلغی را به عنوان دیه پرداخت کنید و حتما پیشنهاد میشود ضمن تماس با گروه وکلای یاسا وکیل بگیرید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط