🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تصادف جرحی در صورت داشتن صحنه تصادف قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۴۰۹

با سلام
یک دستگاه موتور سیکلت از پشت با خودرو بنده حین رانندگی برخورد کرد،با پلیس و اورژانس تماس حاصل شد پلیس کروکی کشید ولی موتورسوار به بنده گفت رضایت می دهم،و برگه امبولانس را امضا کرد و با خودرو خودم ایشان را به بیمارستان بردم
یک پای ایشان زخم سطحی داشت بعد از عکس برداری‌ و معاینه پزشک مشخص شد شکستگی وجود ندارد، متخصص ارتوپد هم ایشان را معاینه کرد و فقط تشخیص کوفتگی بدون شکستگی داد،ایشان بعد از دریافت مبلغ قابل توجهی در بیمارستان بدون حضور پلیس رضایت نامه نوشت که بابت پایش شکایتی ندارد و انگشت زد.
متاسفانه پلیس نگفت چه کسی مقصر است و گفت فقط در صورت نیاز به دیه مقصر مشخص میشود ولی موتور سوار از عقب به سپر عقب خودرو بنده در حال حرکت در خیابان اصلی زد
بنده از محل تصادف،وضعیت موتور سیکلت و سپر عقب خودرو که اسیب دیده بود عکس گرفتم،افسر پلیس هم وضعیت تصادف را در دفترش رسم کرد که به بنده نداد این تصویر را،رضایت نامه موتورسوار و گواهی پزشک مبنی بر عدم شکستگی و‌صرفا کوفتگی پای ایشان را دارم
اگر این شخص بعد از چند روز مجددا با بیان مشکل پا و تهدید شکایت با بنده تماس گرفت تکلیف چیست؟

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه رضایت نامه از ایشان نگرفته باشید میتوانند شکایت کنند و برای مطالبه خسارت در صورتیکه شما مقصر باشید اقدام کنند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط