🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

تصادف منجر به فوت برای فردی که گواهینامه ندارد چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۸۸

با عرض سلام و خسته نباشید
در تاریخ 95/3/28 راکب یکدستگاه موتور سیکلت به وسیله کشاورزی ما تصادف کرد که بعد از چند روز منجر فوت وی شد. ان لحظه تراکتور و راننده ان را بازداشت کردند.
بعد حضور کارشناس راهنمایی و رانندگی و کشیدن کروکی راکب موتور سیکلت مقصر 100% نشاخته شد به علت سرعت بیش از حد و تجاوز به لاین تراکتور و متوقف بودن کامل تراکتور، و با ارائه کروکی به دادگاه تراکتور و راننده بدون وسیقه ازاد شدند.
تراکتور بیمه ندارد. راکب موتور سیکلت فاقد کلاه ایمنی بوده است و عمل انجام شده روی وی با موفقیت به پایان رسید اما متاسفانه به دلیل داشتن اعتیاد شدید وی به مصرف شیشه، جان باخت.
بعد این اتفاقات خانواده متوفی را دادگاه خواسته اما هیچ احضاریه برای راننده تراکتور نیامده است. حتی پس از مرگ راننده تراکتور را بازداشت نکردند.
در زمان حضور مامور کلانتری به درب منزل موتور سوار برای ابلاغ حکم ازادی تراکتور، همسر وی نوشته که اعتراضی ندارد و امضا کرده است.
سوال :
_ ایا پرونده مختومه اعلام میشود با توجه به نیامدن احضاریه و مقصر بودن صددرصدی راکب موتورسیکلت?
_ تا چه زمانی حق اعتراض به پرونده را دارند?
_ اگر خدایی نکرده قرار به دادن دیه شود، دیه به قیمت تاریخ تصادف محاسبه میشود یا نرخ روز?

با تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا دیه به نرخ روز محاسبه خواهد شد ثانیا راننده تراکتور که مقصر نبوده است و در صورتیکه ملزم به پرداخت دیه شوند بیمه آن را پرداخت خواهند کرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط